Efter år av letande av ett foder som passar mina hundar så hittade vi klass

Efter år av letande av ett foder som passar mina hundar så hittade vi klass. Jag letade efter ett foder där både päls, klor, andedräkt, hull förbättrades, men hittade inte riktigt rätt för mina arbetande hundar, antingen fick jag kompromissa med ett krav, eller så kraschade magen.

Nu tränar jag  i IGP med mina unga tikar Ayla och Atzi (11 månader och 4 månader), därav är det otroligt viktigt för mig att fodret ger hunden en jämn energinivå, att hunden håller hullet, bygger fina muskler och älskar sin mat. Snart startas en schäferkennel här hemma, där även valparna kommer att bli uppfödda på klass.

Ayla, som är äldst, är levande bevis på att matkvaliteten kan ändra en hel hunds helhet.

Vi har aldrig fått så många kommentarer om hur välmående hon ser ut med sin glansiga, tjocka päls även i fällperioder/löp och hur fin hon är i kroppen. Det tackar vi klass för.

– Nora sandberg

Vill du också veta mer om våra foder?

IMG_3277