Färskfoder för hund i Helsingborg – beställ hundfoder online

Bor du i Helsingborg och vill ha färskfruset hundfoder? Då har vi lösningen för dig. Vi är marknadsledande inom färskfruset, veterinärbesiktigat hundfoder. Hundmat från oss är för dig som vill att din hund mår bra. Beställ färsk hundmat online från oss här.

Färskfruset hundfoder från Klass AB

I mer än 50 år har vi tillverkat färskfoder av högsta kvalitet. Fastän vi fokuserar på högpresterande hundar, kan vårt högkvalitativa hundfoder ätas av alla hundar. Maten innehåller all näring en hund behöver och är gjord på svenska råvaror.

Färskfoder för hund i Helsingborg

Våra råvaror är också klassificerade som livsmedel. Jordbruksverket ställer detta krav på råvarorna för att man skall få tillverka hundfoder. Därför vi kan sälja högkvalitativt hundfoder utan att köparen behöver ett speciellt tillstånd.

Klass Hundfoder – en lång tradition

Företaget grundades av Familjen Engman i Sundsvall i slutet av 1960-talet. Utvecklingen av fodret genomfördes i samarbete med Gustav Åhman, professor emeritus vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala. Vidareutvecklingen av vårt foder har professor Birgitta Åhman, Gustavs dotter, jobbat med. Hon arbetar också vid Lantbruksuniversitetet, så traditionen lever kvar i familjen.