Färskfoder för hund i Älvdalen

Vi på Klass Hundfoder producerar och säljer färskfruset hundfoder. Efter över 50 år har vi utvecklat denna hundmat och är nu i en marknadsledande position. Du som bor i Älvdalen i Dalarna och söker färskfoder för hund kan med fördel välja denna kvalitetsmat. Detta hundfoder är för dig som tycker det är viktigt att din hund ska ha optimal hälsa. Här kan du beställa färskfoder för hund online.

färskt fruset hundfoder i Älvdalen

Färskt fruset hundfoder i Älvdalen

Hade du koll på att Älvdalen är en av de mest hundtäta orterna i Sverige? Det är intressant kuriosa i detta hundrelaterade sammanhang. Som hundägare vill man ju att ens vovve ska må bra. För att må bra behöver den utöver motion även en hälsosam kosthållning. Det är här vi kommer in i bilden med vårt högkvalitativa färskfoder. Hundfodret är skapat för både valpar och vuxna hundar. Maten innehåller alla de vitaminer och mineraler som hundar behöver till vardags.

Vår inriktning är mot högpresterande hundar, men den premium-hundmat vi producerar kan ätas av alla sorts hundar. Hundmatens ingredienser består av veterinärbesiktade svenska råvaror. Dessa har godkänts av Jordbruksverket för att användas som livsmedel – något som är ett krav som berör alla tillverkare av sällskapsdjurfoder. Klass hundfoder får av denna anledning säljas helt utan att den som köper maten av oss behöver inneha ett särskilt tillstånd.

Vilka är Klass Hundfoder?

Klass Hundfoder grundades i Sundsvall av familjen Engman i slutet av 1960-talet. Produkten har sedan dess utvecklats med professorer från Lantbruksuniversitetet i Uppsala. Först var det professor emeritus Gustav Åhman som samarbetade med familjen Engman, och därefter har dottern Birgitta Åhman tagit över. Även hon är professor vid Lantbruksuniversitetet.