Färskt frysfoder för hundar i Enköping – Klassfoder

Bor du i Enköping och har en fyrbent vän? Är du ute efter att prova ett nytt foder till din hund? Välkommen att prova färskt frysfoder från Klassfoder AB. 

Vi är marknadsledande när det gäller frysfoder och vi har mat för alla som vill ta hand om sin hund. Nu kan du beställa färskt frysfoder online här!

Färskfoder passar alla hundar 

I mer än 50 år har vi tagit fram högkvalitativt färskfoder. Fastän vi har siktat in oss på högpresterande hundar, kan alla hundar äta vårt premium-foder. Vårt frysfoder innehåller allt hunden behöver och tillverkas med veterinärbesiktade svenska råvaror.

De råvaror vi använder i vårt foder är klassade som livsmedel. Just detta är ett krav från Jordbruksverket för att man skall få framställa foder till hundar. Hundfoder från oss kan därför säljas utan att köparen behöver något särskilt tillstånd.

Klass Hundfoder AB:s historia

Sundsvallsfamiljen Engman startade Klass Hundfoder AB i slutet av 1960-talet, då man arbetade tätt med professor emeritus Gustav Åhman, som då var verksam på Uppsalas Lantbruksuniversitet. Det fortsatta arbetet med att utveckla fodret sker tillsammans med Gustavs dotter Birgitta, som också är verksam vid Uppsalas Lantbruksuniversitetet.