Färskfoder för hund i Norsjö i Västerbotten – köp färskfruset hundfoder

Vi på  Klass Hundfoder är marknadsledande vad gäller färskfruset hundfoder. I över 50 år har vi producerat hundmat för alla typer av hundar. För dig som är boende nära Norsjö i Västerbotten och söker söker färskfruset hundfoder kan vår mat köpas med gott samvete. Vi producerar färskfoder för hund, som passar för dig som värderar din hunds hälsa. Här kan du beställa färskfoder för hund på nätet.

Färskt fruset hundfoder i Norsjö, Västerbotten

Norsjö i Västerbotten är en av de mest hundtäta orterna i Sverige. En rolig detalj i sammanhanget. Det passar bra, eftersom vår mat fungerar för alla sorts hundar. Det är ju viktigt att din vovve mår bra. För välmående är motion och mat av yttersta vikt. Vårt hundfoder tillhandahåller alla viktiga vitaminer och mineraler som en hund behöver, och är framtaget för såväl vuxna och unga hundar.

Vi är inriktade på högpresterande hundar, men den premium-hundmat vi producerar passar för alla raser. Kvalitet är kvalitet. Ingredienserna i maten består av veterinärbesiktade råvaror från Sverige. De är godkända för användning som livsmedel. Det är Jordbruksverket som står bakom godkännandet, som är ett krav för alla producenter av djurfoder för sällskapsdjur. Det här betyder att Klass hundfoder får säljas helt utan att den som köper maten av oss är ålagd att ha något särskilt tillstånd.

Färskfoder för hund i Norsjö, Västerbotten

Detta är Klass Hundfoder AB

Familjen Engman i Sundsvall grundade det som skulle bli Klass Hundfoder i slutet av 1960-talet. Genom åren har produkten förfinats, först tillsammans med professor emeritus Gustav Åhman, verksam i Uppsala vid Lantbruksuniversitetet. Senare har samarbetet fortsatt med professor Birgitta Åhman, som är dotter till Gustav Åhman, även hon aktiv vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala. Familjetraditionen i denna produkt har upprätthållits i dubbel bemärkelse.