VÅRA KUNDER OM KLASSFODER

Nora Sandberg

Efter år av letande av ett foder som passar mina hundar så hittade vi klass

Gottfrid Andersson

Så bra shop! Enkel att förstå och använda. Mvh Väldigt nöjd kund

Färskfoder för hund i Ragunda

Köp färskfoder för hund i Ragunda. Utan att lämna hemmets bekväma vrå. Klassfoder AB tillhandahåller färskfruset foder, levererat hem till dig. Allt gjort på veterinärbesiktade råvaror. Givetvis innehåller vår hundmat allt din hund behöver. Gå till vår webbshop och beställ redan idag, så anländer snart högkvalitativt foder din fyrbenta kompis kommer att älska – och må bra av.

Varför handla färskfoder från Klassfoder?

Vi har tillverkat färskfoder för hund i mer än femtio år. Företaget Klassfoder AB blev grundat av familjen Engman i slutet av 1960-talet. I samarbete med en professor emeritus vid Uppsalas Lantbruksuniversitet, Gustav Åhman, tog vi fram vårt foder. Vi arbetar också idag med universitetet. Nuförtiden med Gustavs dotter Birgitta Åhman.

Våra råvaror är dessutom klassificerade som livsmedel. Detta för att Jordbruksverkets ställer det kravet för att någon ska få bli tillverkare av foder åt sällskapsdjur som hundar. Därför kan vi sälja högkvalitativ hundmat utan att avkräva köparen ett särskilt tillstånd.

Du vet sålunda att vårt foder är framtaget med både omtanke för din hunds hälsa och välmående. Att fodret är tillverkat av veterinärbesiktade råvaror, för den goda kvalitetens skull, gör inte saken sämre.