Färskfoder för hund i Sjöbo

Letar du efter färskfoder för hund i Sjöbo med omnejd? Då kan du med fördel vända dig till Klassfoder. Vi tillhandahåller färskfruset hundfoder online av högsta kvalitet. Tillverkat med veterinärbesiktade råvaror och optimerat för din hunds välmående. Besök vår shop idag och beställ hem hundfoder från Sjöbo på ett enkelt vis.

färskt fruset hundfoder Malmö

Varför välja färskfoder för hund från Klassfoder?

Vi har över femtio års erfarenhet av att framställa högkvalitativt färskfoder. Vårt hundfoder – även om det riktar sig främst mot högpresterande hundar – kan ätas av alla slags hundraser. Eftersom veterinärer har besiktat maten, vet du att vårt hundfoder innehåller allt din hund behöver för att må bra.

Historien om Klass Hundfoder AB

Företaget grundades i slutet av 1960-talet av familjen Engman. I samarbete med professor emeritus Gustav Åhman, tillhörig Uppsalas Lantbruksuniversitet, togs vårt foder fram. Faktum är att vi arbetar fortfarande med lärosätet, eftersom den nutida utvecklingen av vårt foder har skett tillsammans med professor Birgitta Åhman, dotter till Gustav Åhman. Även hon verksam vid unversitet.