Färskt frysfoder i Skövde – Gör gott för din hund 

För att din hund ska kunna prestera på topp krävs det ett toppfoder som är ihopsatt av över ett halvt sekels forskning och utveckling. Det är därför vi på Klassfoder AB är marknadsledande, och vi ger era fyrbenta bästa vänner den mat de förtjänar. 

Naturligt hundfoder är något som de flesta hundar älskar. Lukten, smaken och konsistensen samverkar till en njutbar upplevelse för hunden. 

Beställ färskt frysfoder till din hund här

Vi ger dig hög kvalitet och bra information om fodret

Klass hundfoder är en blandning av smaker från färska svenska slaktbiprodukter, animaliskt fett och spannmål, potatis, melass, syrade mjölkprodukter och de vitaminer och mineraler din hund behöver.

För oss på Klassfoder AB är det en självklarhet att bara använda lokalproducerade produkter så mycket som möjligt, att samarbeta med slakterier i närheten och svenska spannmålsproducenter. Vi har då koll på vad vi blandar i vårt hundfoder och vad våra kunder sedan serverar sin fyrbente vän. Vi vet då att kvalitén är på topp och att vi kan hålla vad vi utlovar.

Historien om Klassfoder AB

Företaget startades i slutet av 1960-talet i Sundsvall av familjen Engman. Sedan dess har de varit marknadsledande i tillverkningen av färsktfryst hundfoder, och med hjälp av professor emeritus Gustav Åhman vid Uppsala Lantbruksuniversitet så har arbetet fortsatt i rasande fart. Efter Gustavs död så har hans dotter, Birgitta Åhman, tagit över hans roll.