Färskfoder för hund i Umeå – beställ färskfrust hundfoder online

Klass Hundfoder är marknadsledande inom färskfruset hundfoder och säljer direkt online. Bor du i Umeå och letar efter fruset färskfoder till dina hundar? Beställ maten här, så levereras den till din dörr, eller besök en av våra återförsäljare. Vår hundmat är lämplig för dig som vill se till att din hund får sitt dagliga näringsbehov. Beställ färskfruset hundfoder här till din hund redan idag.

Färsk mat för alla hundar

Vår hundmat är utvecklad för högpresterande hundar, men kan ätas av hundar av alla raser och i alla möjliga storlekar. Klass hundmat tillfredställer hundens samtliga näringsbehov och är tillverkad av svenska råvaror, besiktigade av veterinärer. För dig som tänker på din hund och vill ge den den bästa maten är vår mat ett självklart val.
Råvarorna i denna hundmat är godkända av Jordbruksverket för att användas som djurmat, vilket är ett krav för att bli tillverkare av foder för sällskapsdjur. Därför får Klass hundfoder säljas utan att köparen behöver inneha något särskilt tillstånd.
färskt fruset hundfoder Umeå

Vi har varit med länge

Historien om Klassfoder började för 50 år sedan. Företaget grundades av familjen Engman i Sundsvall i slutet av 1960-talet. Denna hundmat utvecklades i samarbete med Gustav Åhman, professor emeritus vid Uppsala Lantbruksuniversitet. Sedan dess har produkten vidareutvecklats tillsammans med med professor Birgitta Åhman, dotter till Gustav Åhman. Hon arbetar också vid Lantbruksuniversitetet. Sålunda är detta en tradition som fortsätter i de två familjerna.