VÅRA KUNDER OM KLASSFODER

Nora Sandberg

Efter år av letande av ett foder som passar mina hundar så hittade vi klass

Gottfrid Andersson

Så bra shop! Enkel att förstå och använda. Mvh Väldigt nöjd kund

Färskfoder för hund i Västerås – köp färskfruset hundfoder på nätet

Om du letar efter färskfoder för hund Västerås är vi ett säkert och bra val. Vi på Klassfoder är marknadsledande inom färskfruset hundfoder. Vår hundmat är det bästa valet för dig som bryr dig väldigt mycket om din hund. Beställ färskfruset foder för hundar i Västerås direkt här.

Färskfruset hundfoder gjort på svenska råvaror

I mer än 50 år har vi producerat färskfoder av hög kvalitet. Vi fokuserar på behoven hos högpresterande hundar. Vår högkvalitativa hundmat äts dock hundar av olika raser och storlekar. Hundfodret innehåller alla näringsämnen som hunden behöver. Den är gjord av svenska råvaror som har genomgått veterinärbesiktning.
Råvarorna klassificeras som livsmedel av Jordbruksverket. Därför är det möjligt att sälja Klass hundfoder utan särskilt tillstånd.

Om Klass Hundfoder AB

Företaget grundades av familjen Engman i Sundsvall i slutet av 1960-talet. Fodret producerades i samarbete med Gustav Åhman, professor emeritus i jordbruksvetenskap vid Uppsala universitet. Sedan dess har hundmaten utvecklats vidare tillsammans med Gustav Åhmans dotter, professor Birgitta Åhman. Den yngre professorn är också aktiv vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala.