VÅRA KUNDER OM KLASSFODER

Nora Sandberg

Efter år av letande av ett foder som passar mina hundar så hittade vi klass

Gottfrid Andersson

Så bra shop! Enkel att förstå och använda. Mvh Väldigt nöjd kund

Färskfoder för hund i Karlstad – beställ hem hundfoder

För dig som bor i Karlstad och letar efter färskfruset hundfoder, erbjuder vi hundmat du kan köpa med gott samvete. Vi är marknadsledande inom färskfruset hundfoder och all vår mat är veterinärbesiktigad. Vårt hundfoder är för dig som bryr dig väldigt mycket om din hund. Beställ färsk hundmat här från oss.

Färskfruset hundfoder från Klass

Vi har producerat färskfoder av hög kvalitet i mer än 50 år. Även om vi fokuserar på högpresterande hundar är vår högkvalitativa hundmat lämplig för alla hundraser. Den innehåller allt en hund behöver och är gjord på svenska ingredienser, besiktigade av veterinärer.

färsktfruset hundfoder Karlstad,

Råvarorna är klassificerade som livsmedel. Detta är ett av Jordbruksverkets krav för att bli en tillverkare av foder åt sällskapsdjur. Därför kan vi sälja hundmat av hög kvalitet utan att kräva att köparen behöver ett särskilt tillstånd.

Det här är Klass Hundfoder

Familjen Engman i Sundsvall grundade företaget i slutet av 1960-talet. Utvecklingen av fodret genomfördes i samarbete med Gustav Åhman, professor emeritus vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala. Den vidare utvecklingen av vår hundmat har professor Birgitta Åhman, dotter till Gustav, stått för. Även hon arbetar vid Lantbruksuniversitetet, så man kan säga att traditionen lever vidare i familjen.