VÅRA KUNDER OM KLASSFODER

Nora Sandberg

Efter år av letande av ett foder som passar mina hundar så hittade vi klass

Gottfrid Andersson

Så bra shop! Enkel att förstå och använda. Mvh Väldigt nöjd kund

Färskfoder för hund i Örebro – beställ färskfruset hundfoder

Marknadsledaren inom hundmat, Klassfoder, erbjuder färskfruset hundfoder i Örebro. Om du bor i Örebro och letar efter hundfoder kan du beställa maten online och få den levererad direkt till din dörr. Vi erbjuder färskt hundfoder för dig som vill uppfylla dina hundars dagliga näringsbehov. Beställ färskfruset hundfoder från oss för hälsosamma och glada hundar här.

Kan alla hundar kan äta vårt färskfoder?

färskfruset hundfoder Örebro
Fastän vi fokuserar på högpresterande hundar, passar vår hundmat ändå alla raser och storlekar. Den innehåller allt en hund behöver och är inte bara gjord på svenska råvaror, utan dessutom veterinärbesiktigad. Detta är mat för dig som verkligen vill ta hand om din hund.

Marknadens bästa hundmathistoria

Ingredienserna i denna hundmat har kategoriserats som livsmedel av Sveriges Jordbruksverk. Detta är ett krav för att få vara tillverkare av djurfoder. Det innebär också att hundmat kan säljas utan att särskilt tillstånd krävs av köparen.
Historien om färskfruset hundfoder av hög kvalitet började för 50 år sedan. Företaget grundades i Sundsvall av familjen Engman i slutet av 1960. Professor emeritus Gustav Åhman, som arbetade vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala, producerade hundfoder med sin familj. Denna produkt utvecklades sedan vidare i samarbete med professor Birgitta Åhman, Gustav Åhmans dotter. Även hon tjänstgör vid Uppsala Lantbruksuniversitet.