Nu finns fryst färskfoder i Borås

Vill du bjuda din hund på en riktigt bra måltid? Bor du i Borås med omnejd? Då har du tur, för just nu kan du köpa vårt färskfrusna hundfoder från Klassfoder online.
Vi på Klassfoder AB är marknadsledande inom fryst foder och nu vill vi att din hund ska få en näringsrik måltid gjort utav dom bästa råvarorna. Beställ färskfoder till din fyrbenta vän här.

Färskfoder – det högkvalitativa färskfrusna hundfodret

I ett halvt sekel har vi producerat vårt hundfoder och vi har alltid strävat efter att ha en hög kvalitet, plus att fodret ska innehålla svenska råvaror som är veterinärbesiktigade.
Vi har tidigare riktat in oss på högpresterande hundar, men nu kan alla äta vår premium-mat.

Då våra råvaror är klassade som livsmedel, vilket är ett krav från Jordbruksverket, så kan Klassfoder säljas utan att köparen behöver ha ett särskilt tillstånd.

Klassfoder AB och dess historia

Sundsvallsfamiljen Engman startade sitt företag i slutet av 60-talet, och utvecklingen av fodret skedde tillsammans med en professor vid Uppsalas Lantbruksuniversitet, vid namn Gustav Åhman.
Sedan Gustavs frånfälle har arbetet fortsatt med dottern och tillika professorn Birgitta Åhman, som också är verksam på Uppsala Lantbruksuniversitet.