VÅRA KUNDER OM KLASSFODER

Nora Sandberg

Efter år av letande av ett foder som passar mina hundar så hittade vi klass

Gottfrid Andersson

Så bra shop! Enkel att förstå och använda. Mvh Väldigt nöjd kund

Färskfoder för hund i Malmö – färskfruset hundfoder på nätet

Marknadsledande Klass Hundfoder erbjuder färskfruset hundfoder direkt på nätet. Om du bor i Malmö och söker färskfoder för hund kan du beställa maten och få den hem till dörren. Det här är hundmat för dig som vill vara säker på att din hund får i sig det dagliga näringsbehovet. Beställ färskfoder för hund här.

färskt fruset hundfoder Malmö

Vilka hundar kan äta detta färskfoder?

Även om vi riktat in oss på högpresterande hundar, kan vårt hundfoder ätas av alla hundraser. Det innehåller allt en hund behöver äta och är producerad av veterinärbesiktade svenska råvaror. Det här är mat för dig som bryr dig om din hund.

Historien bakom ett marknadsledande hundfoder

Råvarorna i detta hundfoder är klassade av Jordbruksverket att användas som livsmedel. Detta är ett krav för att få vara tillverkare av sällskapsdjurfoder. Detta innebär att Klass hundfoder får säljas utan att den som köper behöver ha något särskilt tillstånd. Vårt högkvalitativa färskfoders historia började 50 år tillbaka.

Företaget grundades i slutet av 1960-talet i Sundsvall, av familjen Engman. Professor emeritus Gustav Åhman, som tjänstgjorde vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala, jobbade ihop med familjen och tog fram hundfodret. Produkten har vidareutvecklats i samarbete med professor Birgitta Åhman, som är Gustav Åhmans dotter. Även hon verksam vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala.