Färskfoder för hund i Uppsala – beställ färskfruset hundfoder

Klass Hundfoder, marknadsledande inom färskfruset hundfoder, har försäljning direkt här på nätet. Bor du i Uppsala och söker färskfoder för hund? Beställ maten och få den hem till dörren, eller besök någon av våra återförsäljare. Vår hundmat är för dig som vill vara säker på att din hund får i sig det dagliga näringsbehovet. Beställ färskfoder för hund.

färskfoder för hund i Uppsala

Färskfoder för alla hundar

Vår mat är framtagen för högpresterande hundar, men vårt hundfoder kan ätas av alla hundraser och storlekar på hundar. Klass Hundfoder innehåller näringsdagsbehovet för en hund och är producerad av veterinärbesiktade svenska råvaror. Det här är mat för dig som tänker på din hund och vill ge den mat av bästa sort.

Råvarorna i detta hundfoder är godkända av Jordbruksverket för att användas som livsmedel, ett krav för att få vara tillverkare av sällskapsdjurfoder. Klass hundfoder får därför säljas utan att köparen behöver inneha något särskilt tillstånd eller motsvarande. 

Vi har funnits länge

Klass Hundfoders historia började 50 år tillbaka. Företaget startades redan i slutet av 1960-talet i Sundsvall, av familjen Engman. I samarbete med professor emeritus Gustav Åhman vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala, togs hundfodret fram. Produkten har sedan dess vidareutvecklats i samarbete med professor Birgitta Åhman, som är Gustav Åhmans dotter. Även hon verksam vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala. Det är därmed en tradition som lever vidare i två familjer.