Färskfruset foder finns nu i Eskilstuna

Vill du bjuda din hund på en mycket bra måltid? Bor du i Eskilstuna med omnejd? Då har du tur, för nu kan du köpa vårt färskfrusna foder från Klassfoder online. På Klassfoder AB är vi ledande på marknaden färstfruset foder och nu vill vi att din hund ska få en näringsrik måltid gjord på de bästa råvarorna. Beställ färsk mat till din kamrat på fyra ben här.

Färsk mat – färskfrusen hundmat av hög kvalitet

I ett halvt sekel har vi producerat vårt hundfoder och vi har alltid strävat efter hög kvalitet, plus att maten måste innehålla svenska råvaror är besiktigade av veterinär. Vi har tidigare fokuserat på högpresterande hundar men nu kan alla äta vårt premiumfoder. Då våra råvaror klassas som livsmedel är detta ett krav från Jordbruksverket , och Klassfoder kan nu säljas utan att köparen behöver ett speciellt tillstånd.

Historien om Klassfoder AB

Familjen Engman från Sundsvall startade sin verksamhet i slutet av 1960-talet och foderutvecklingen skedde i samarbete med en professor från Uppsala Lantbruksuniversitet, vid namn Gustav Åhman. Sedan Gustavs död har arbetet fortsatt med hans dotter och tillika professor Birgitta Åhman, även hon verksam vid Uppsala Lantbruksuniversitet.