Färskfoder för hundar i Falun med omnejd

Färskfryst hundfoder rekommenderas av en lång rad namnkunniga veterinärer, tränare, elitförare och uppfödare. Färsk hundmat är näringsmässigt mer koncentrerad än torrfoder. 

För att din fyrbenta bästa vän ska kunna arbeta på topp måste födan vara riktigt bra. Därför har vi gått ifrån vår grundidé att rikta in oss på högpresterande hundar, och satsar nu på att inkludera alla hundar i vår matplan. 

För att beställa färskfryst hundfoder från oss, klicka här.

Skaffa dig en ny rutin med Klassfoder

Till skillnad från en del andra hundfoder, får du ligga lite i framkant med Klass. Upptiningen kan ske i kylskåpet över natten eller under några timmar i rumstemperatur. Är du på språng, så lägg plastburken i ett vattenbad med varmvatten i köksvasken i en halvtimme. Är det varmt ute, kan man ge fodret fryst – som ”hundglass”. Vår ”Klass-glass” brukar bli mycket uppskattad! 

Du kan läsa mer på utfodringstabellen via vår hemsida hur mycket Klassfoder just din bästa vän bör äta. 

En titt bakåt i historien 

Klass Hundfoder är marknadsledande inom tillverkningen av färskfryst hundfoder. Företaget grundades i slutet av 1960-talet av familjen Engman i Sundsvall. Utvecklingen av fodret har skett i samarbete med numera framlidne professor emeritus Gustav Åhman vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala. Utvecklingsarbetet har senare fortsatt tillsammans med hans dotter professor Birgitta Åhman, verksam vid Lantbruksuniversitetet i Uppsala även hon.