Nu kan fryst färskfoder köpas i Gävle

Önskar du ge din hund rejält och näringsmässigt balanserat foder samt bor i  Gävle eller däromkring? Då har vi goda nyheter! Nu kan du nämligen köpa fryst hundfoder på nätet. Vi på Klassfoder AB är en marknadsledande aktör inom fryst färskfoder, med målet att ge din hund näringsriktig mat gjord av de bästa ingredienserna. Besök vår webbutik  för att beställa hem färskt hundfoder till din älskade fyrbenta vän. Alla våra ingredienser är dessutom inspekterade av veterinärer. 

Färskfoder – högkvalitativ färskfrusen hundmat

Nu kan fryst färskfoder köpas i Gävle

I över femtio år har vi tillverkat vårt hundfoder  – alltid med siktet på hög kvalitet –  gjort på svenska råvaror besiktigade av veterinärer. Vårt premiumfoder kan ätas av alla slaga hundar och innehåller allt en aktiv och glad hund behöver. Dessutom klassas våra varor som livsmedel vilket är  ett krav från Jordbruksverket. Vi kan genom att uppfylla det kravet sälja foder till dig utan att du behöver ett speciellt tillstånd. Det tycker vi är bra.

Historien om Klassfoder AB

Företaget grundades i slutet av 1960-talet av familjen Engman i Sundsvall, som utvecklade fodret i samarbete med professor Gustaf Öhman vid Uppsala Lantbruksuniversitet. Efter Gustafs bortgång fortsatte arbetet av hans dotter Birgitta Oman, som också är professor vid Uppsala Lantbruksuniversitet.