Färskfoder i Jakobsberg – Hundfodret av högsta kvalitét online!

Färskfoder i Jakobsberg

Självklart vill du se till att ge din pälskling det bästa färskfodret på marknaden, och då har du hittat rätt. Vi på Klass Hundfoder vet vad vi pratar om när det kommer till hundfoder då vi har tillverkat det i över 50 år. Du kan lita på att kvaliteten och innehållet är av hög klass, svensktillverkat, otroligt prisvärt och som dessutom är godkänt och kontrollerat av veterinärer – bra va? 

Vi har flera varianter att välja mellan för att du ska hitta just din hunds favorit, som kött, fisk eller varför inte VOM (vitaminer och mineraler). Vårt hundfoder kan ges till valpar från ca 3 veckors ålder och vi rekommenderar då vårt helfoder, antingen Aktiv Fisk eller Aktiv Kött. Klicka in på respektive produkt för att läsa mer, eller titta in hela vårt utbud och beställ färskfoder till din hund i Jakobsberg redan idag! 

Färskfoder i Jakobsberg – levererat hela vägen till dörren!

Inte nog med att vi säljer marknadsledande färskfoder i toppklass, du kan dessutom få de levererat hela vägen hem till dig i Jakobsberg. Smidigare än så blir det faktiskt inte, och du slipper bära på tunga foderpåsar. Hunden får maten den förtjänar ochdu kan helt enkelt lägga tiden på annat. 

Vad innehåller färskfruset hundfoder? 

Vårt hundfoder innehåller ingenting annat än färska svenska kött och fiskprodukter, animaliska fetter, spannmål, potatis, melass, syrade mjölkprodukter och de vitaminer och mineraler som du hund behöver. De flesta hundar älskar färsk hundmat, då lukten, smaken och konsistensen är helt naturlig. 

Beställ redan idag och upplev skillnaden med Klass Hundfoders prisvärda, högkvalitativa och näringsrika färskfoder i Jakobsberg!

Ta mig till shoppen!