Färskfoder för hundar i Jönköping – köp färskfruset hundfoder från Klassfoder

Här på Klassfoder AB är vi ledare inom färskfruset hundfoder. I överstigande femtio år har vi skapat detta vårt hundfoder, avsett för alla slags hundar. Nu tycker vi att du som bor i eller omkring  Jönköping –  och söker färskfruset hundfoder –  bör göra din hund en tjänst och köpa vårt foder. Det är nyttigt din fyrbenta väns hälsa och välmående – och du kan dessutom beställa det online.

Färskfruset hundfoder i Jönköping

Som hundägare och tillika hundvän tycker du såklart det är mycket viktigt att din bepälsade bästa vän mår så gott hen kan. Utöver att din kamrat får springa runt och ha sig, uppstår hälsa ur det som äts. Vårt hundfoder håller mycket hög kvalitet och är dessutom framtaget för både vuxna och unghundar. Vårt färskfoder innehåller även alla mineraler och vitaminer som en hund kan tänkas behöva.

Vi är inriktade på högpresterande hundar men vår premium-hundmat går utmärkt att använda som föda för alla slags hundraser. Maten består av veterinärbesiktade svenska råvaror. Dessa är alltså godkända för att användas som livsmedel – allt enligt Jordbruksverkets regelverk. Vilket är ett krav för alla producenter av djurfoder för sällskapsdjur. I korthet får vårt färskfrusna hundfoder säljas utan att den som köper maten av oss måste ha något speciellt tillstånd.

Vilka är Klass Hundfoder AB?

På sextiotalet grundade familjen Engman – från Sundsvall – det som blev dagens Klassfoder AB. Sedan dess har mycket hänt. Vi brukade ta fram vårt hundfoder i samarbete med professor emeritus Gustav Åhman (verksam vid Uppsala Lantbruksuniversitetet). Därefter har samarbetet fortsatt med professor Birgitta Åhman, Gustavs dotter. Även hon aktiv vid Lantbruksuniversitetet.