Köp färskfruset hundfoder i Karlskrona

Nu kan du som bor i Karlskrona köpa färskt fruset foder åt din hund på nätet. Vi på Klassfoder AB erbjuder färskfruset foder levererat hela vägen hem! Vår hundmat är gjord med veterinärbesiktade råvaror för den goda kvalitetens skull.

Vårt färskfoder innehåller såklart allt din hund behöver för att hålla i sig pigg och aktiv. Besök vår webbshop och beställ, så kommer snart hundfoder av hög kvalitet till dörren. Din bepälsade kamrat kommer verkligen att njuta av den – och må dessutom bra av att äta!

Varför bör du handla hundfoder från Klassfoder?

Köp färskfruset hundfoder i Karlskrona

Vi har tillverkat färskfruset hundfoder i över femtio år. Vårt företag –  Klassfoder AB – grundades av familjen Engman mot 1960-talets slut. Vi samarbetade med professor emeritus Gustav Åhman, vid Uppsala Lantbruksuniversitet, för att ta fram vår hundmat. Vi arbetar faktiskt även idag med universitetet och därtill Gustavs dotter Birgitta Åhman som är verksam där.

Dessutom är våra råvaror klassificerade som livsmedel, för att Jordbruksverkets ställer det kravet för att någon ska få bli tillverkare av foder åt sällskapsdjur. Detta innebär att vi kan sälja hundmat av hög kvalitet utan att köparen behöver ha ett särskilt tillstånd.

Med andra ord kan du lita på att vårt foder är framtaget med omtanke för din hunds hälsa och välmående.