Köp färskfoder i Köping

Handla näringsmässigt balanserat färskfoder i Köping med omnejd. Vi på Klassfoder AB erbjuder beställning av fryst hundfoder online. Vi är marknadsledande inom fryst färskfoder och har ambitionen att förse hundägare med näringsriktig hundmat. Alltid gjord på bästa ingredienserna och inspekterad av veterinärer. Besök Klassfoders webbutik  och beställ hem färskfruset foder till din hund.

Färskfoder – färskfrusen hundmat av högsta kvalitet

Köp färskfoder i Köping

Vi har tillverkat vårt färskfrusna hundfoder i mer än femtio år. Hela tiden med hög kvalitet,  gjort på svenska råvaror och besiktigat av veterinärer. Vårt hundfoder kan ätas av alla slaga hundar och innehåller allt en aktiv hund behöver. Det klassas därtill som livsmedel eftersom Jordbruksverket ställer detta krav på mat till husdjur. Genom att uppfylla det kravet, kan vi sälja foder till dig utan att du behöver ett speciellt tillstånd eller krångla på annat vis.

Klassfoder AB:s historia

Vi inledde vår historia i slutet av sextiotalet. Det var familjen Engman från Sundsvall, i samarbete med professor Gustaf Öhman vid Uppsala Lantbruksuniversitet, som utvecklade vårt färskfrusna hundfoder . När Gustaf gick ur tiden tog hans dotter Birgitta Öhman, även hon professor vid Uppsala Lantbruksuniversitet, över manteln och samarbetet.