Linköping – nu kan ni köpa fryst färskfoder!

Du vill såklart mata din hund med det bästa fodret. Bor du i Linköping finns då skäl att vara glad. Nu kan du nämligen beställa vårt färskfrusna hundfoder online, direkt till ditt hem. Vi på Klassfoder har marknadsledande ställning inom segmentet fruset färskfoder. Vi har vidare som främsta mål att din vovve ska få en näringsrik måltid gjort på de bästa råvarorna. Beställ färskfoder till din älskade vän idag!

Vårt färskfoder – god och nyttigt färskfruset foder

I mer än femtio år har vi producerat vårt frysta färskfoder. Och i alla dessa år med målet att hålla en hög kvalitet och att fodret ska innehålla svenska och veterinärbesiktigade råvaror. Något som dock har förändrats – till det bättre – är att vi inte längre bara fokuserar på högpresterande hundar, utan även vardagsvovven. Alla hundar kan med fördel äta vår mat. Och det tycker vi är bra.

De råvaror vi använder är klassade som livsmedel. Detta enligt krav från Jordbruksverket. Det innebär att Klassfoder kan säljas utan att köparen behöver ha ett särskilt tillstånd.

Klassfoder AB – varifrån kommer vi?

Familjen Engman, härstammande från Sundsvall, satte igång Klassfoder i 60-talets slut. Utvecklingen av produkten – vårt foder – skedde då tillsammans med Gustav Åhman, professor vid Uppsalas Lantbruksuniversitet. Numer har professorn Birgitta Åhman, dotter till Gustav, fortsatt utvecklingen av vårt färsfoder.  Birgitta är även hon verksam vid Uppsala Lantbruksuniversitet