Handla färskfoder online i Sigtuna

Söker du näringsmässigt balanserat färskfruset hundfoder i Sigtuna eller i kringliggande ort? På Klassfoder AB:s webbplats kan du beställa hundfodret utan att behöva släpa hem från butik.

Som marknadsledande inom fryst färskfoder och med målet att förse hundar med näringsriktigt foder, kan du lita på att vi  gör hundmat som gör din hund glad & pigg. Vårt hundfoder är tillverkad med de bästa, veterinärinspekterade ingredienserna. Gå till vår webbutik  för att köpa fruset färskfoder till din älskade kamrat.

Klassfoder – färskfruset hundfoder av hög kvalitet

Handla färskfoder online i Sigtuna

Vi har tillverkat färskfruset hundfoder i mer än femtio år. Alltid gjort på svenska råvaror och veterinärbesiktigat. Vårt frusna foder är lämpligt för alla slags hundar. Det innehåller också allt det en aktiv hund behöver, som näringsämnen och mineraler. Och genom klassas som livsmedel – enligt Jordbruksverkets krav på hundfoder – kan vi sälja hundmaten till dig utan att du behöver ha ett speciellt tillstånd.

Klassfoder AB – vår historia

Vi föddes som företag i slutet av sextiotalet. Familjen Engman i Sundsvall tog i samarbete med professor Gustaf Öhman vid Uppsala Lantbruksuniversitet fram vårt färskfrusna hundfoder. Efter att Gustaf inte längre var med oss, var det hans dotter Birgitta Öhman, tillika professor vid Uppsala Lantbruksuniversitet, som fortsatte samarbetet.