Färskfoder i Södertälje – köp färskfruset hundfoder online! 

Något av det bästa du kan ge din hund i matväg är färskfoder! Vi på Klass Hundfoder har tillverkat hundfoder i över 50 år, så du kan lita på att kvaliteten och innehållet är av hög klass. 

Det finns flera varianter att välja mellan som kött, fisk eller vitaminer och mineraler – allt för att du ska finna något som passar för just din hund eller hundvalp. Tveka inte – kika in vårt utbud och beställ färskfoder för din hund i Södertälje redan idag! 

Vad innehåller färskfruset hundfoder? 

Färskfoder i Södertälje

Klass hundfoder innehåller en blandning av färska svenska kött- och fiskprodukter, animaliskt fett och spannmål, potatis, melass, syrade mjölkprodukter och de vitaminer och mineraler din hund behöver. Färskt och naturligt hundfoder är något som de flesta hundar verkligen älskar. Lukten, smaken och konsistensen samverkar till en njutbar upplevelse för hunden.

Färskfoder i Södertälje – få det levererat hela vägen till din dörr!

Beställ färskfoder från Klass Hundfoder och få det levererat direkt till din dörr i Södertälje! Du sparar en massa tid och slipper bära på tunga hundfoderpåsar. Dessutom kan du känna dig trygg och stolt, eftersom du ser till att din hund får den mat som den förtjänar – bra va? 

Beställ nu och upplev skillnaden med Klass Hundfoders högkvalitativa och näringsrika färskfrusna hundfoder! Ta kontakt om du vill göra en större beställning. 

Ta mig till shoppen!