Färskfruset hundfoder i Täby – bra för din hund

För att din hund ska prestera som bäst behövs ett foder av högsta kvalitet. Gärna ett som tillverkats med mer än ett halvt sekel av forskning i ryggen . Det är därför vi på Klassfoder AB är marknadsledande och ger dina bästa vänner den mat de förtjänar. Naturlig hundmat är något som de flesta hundar älskar. Lukt, smak och konsistens samverkar för en trevlig upplevelse för hunden. Beställ färskfruset hundfoder till din älskade lilla kamrat här.

Vi ger dig information av hög kvalitet och bra kvalitet på fodret

Klass hundfoder är en blandning av färska svenska slaktbiprodukter, animaliska fetter och spannmål, potatis, melass, syrade mejeriprodukter samt vitaminer och mineraler som din hund behöver. För oss på Klassfoder AB är det självklart att endast använda lokala produkter så mycket som möjligt, från närliggande slakterier och svenska producenter. Vi håller koll på vad vi använder i vår hundmat och vad kunderna sedan serverar till sina fyrbenta vänner. Vi vet då att kvaliteten är på topp och att vi kan hålla vad vi lovar.

Klassfoder ABs historia

Företaget grundades i slutet av 1960-talet i Sundsvall av familjen Engman. Sedan dess har de varit marknadsledande inom tillverkning av färskfruset hundfoder, och tillsammans med professor emeritus Gustav Åhman vid Uppsala Lantbruksuniversitet har arbetet bedrivits i en rasande takt. Efter Gustavs hädangång övertog hans dotter, Birgitta Åhman, hans roll. Även Birgitta är verksam vid universitetet.