Fryst färskfoder finns nu i Upplands Väsby

Vill du ge din hund riktigt god mat? Bor du i eller omkring Upplands Väsby? Nu kan du nämligen köpa fryst färskfoder på nätet från Klassfoder. Vi på Klassfoder AB är marknadsledande inom fryst hundfoder och vill nu ge din hund näringsriktig mat gjord av de bästa ingredienserna. Klicka här för att beställa färsk mat till din fyrbenta kamrat.

Färskfoder – högkvalitativt färskfruset hundfoder

I ett halvsekel har vi producerat vårt hundfoder och vi har alltid strävat efter hög kvalitet, plus att fodret ska innehålla svenska råvaror besiktigade av veterinärer. Vi fokuserade tidigare på de högpresterande hundarna men nu kan alla äta vårt premiumfoder. Enär våra råvaror klassas som livsmedel är besiktade råvaror ett krav från Jordbruksverket. Klassfoder kan genom att uppfylla det kravet säljas utan att köparen behöver ett speciellt tillstånd.

Historien om Klassfoder AB

Företaget grundades i slutet av 1960-talet av familjen Engman i Sundsvall, som utvecklade fodret i samarbete med professor Gustaf Öhman vid Uppsala Lantbruksuniversitet. Efter Gustafs bortgång fortsatte arbetet av hans dotter Birgitta Oman, som också är professor vid Uppsala Lantbruksuniversitet.