hemleverans av hundmat i jakobsbergHemleverans av hundmat i Jakobsberg

Letar du efter leverans av högkvalitativ hundmat direkt till din dörr i Jakobsberg? Då kan vi med glädje berätta att Klassfoder nu erbjuder denna tjänst! Nu är det enklare än någonsin att ge din fyrbenta vän den bästa, mest näringsrika hundmaten.  

Oavsett vilken typ av hund eller vilket behov din hund har, så finns det mat som passar din hund i vårt sortiment. Vi erbjuder flera olika typer av färskfryst foder, som bland annat innehåller fisk, kött eller vitaminer och mineraler. Allt för att passa till den aktiva hunden eller till den spralliga hundvalpen med känsligare mage. 

Kan man beställa en eller flera pallar med hundmat? 

Det går alldeles utmärkt att beställa våran hundmat pallvis. För beställning av större mängder, ta kontakt med oss så tar vi hand om din beställning. 

Hemleverans av hundmat i Jakobsberg – välj Klassfoder!

Ge din hund det den förtjänar, beställ enkelt din hundmat från Klassfoder! Vi tar alltså hand om leveransen åt dig så du slipper bära på tunga påsar med hundmat. Det har faktiskt aldrig varit enklare att säkerställa att din hund får den bästa maten levererad direkt till din dörr i Jakobsberg!

Mer information om Klassfoder

Klass Hundfoder är marknadsledande inom tillverkningen av färskfrusen hundmat. Företaget grundades i slutet av 1960-talet av familjen Engman i Sundsvall. 

Tveka inte, gör din hund megaglad och beställ hemleverans av hundmat i Jakobsberg redan idag! 

Ta mig till shoppen!