Köp färskfruset hundfoder i Djurgården

Bor du Stockholm och vill köpa färskfruset hunder i Djurgården? Då kan du nu beställa hem det från Klassfoder AB. Med vår hemleverans får du god och näringsrik mat till din fyrbenta vän direkt dörren. Inget mer gå i butiker och behöva släpa hem stora förpackningar. Alltid veterinärbesiktade och noga genomtänkta ingredienser.

Klicka här för att köpa färskfruset hundfoder i Djurgården.

Varför köpa färskfruset hunder från Klassfoder?

Varje hund förtjänar näringsrik mat – det är vår grundläggande princip på Klassfoder AB. Vårt färsfrusna färskfoder, tillverkat av de bästa råvarorma och besiktade av en veterinär, ger din hund den energi den behöver för att blomstra.

Med våra leveranser av hundfoder hem till på Djurgården försäkrar vi att din fyrbenta vän aldrig får kompromissa med kvaliteten på maten igen. Som hundägare i Djurgården, kan du nu ge ditt husdjur det bästa genom att beställa från Klassfoder AB.

Om Klassfoders historia

Vårt samarbete med Uppsala Lantbruksuniversitet och Birgitta Åhman ger oss den vetenskapliga bakgrunden för att erbjuda din hund balanserade och smakliga måltider. Testa nu – din hund kommer att älska det!